Omid Mahmoudi om årets som Kompassrosstipendiat

Jag upplever att jag har blivit stark i min ledarskap, jag har blivit bättre på att lyssna, genomföra samt följa upp mina beslut och mitt arbete. Jag känner mig bättre på att prioritera saker och bara säga ja till saker jag verkligen kan och hinner, så jag kan hinna med mitt privatliv.

Jag känner mig duktigare i att jobba utifrån mina värderingar, förtydliga och stärka dem ytterligare Jag har lärt mig se på saker från positiva vinklar, jag har lärt mig räkna allt positiv som har skett i mitt liv och kan hantera bort allt negativt.

Jag har upptäckt nya styrkor, svagheter hos mig. Jag har numera kunnat fokusera tydligt på mina värderingar, tidigare agerade på ett viss sätt och jobbade på ett viss sätt men var det inte helt tydligt att det var på grund av mina värderingar. Jag har funnit att jag är bra på att leda och sätta ihop ett bra team och att Jag faktiskt är rätt kreativ!

En bra chef vågar vara sig själv.

Det innebär också att visa sig mänsklig och tillåta sig att misslyckas ibland. Han eller hon ser en poäng med att vara synlig bland medarbetarna och klarar av att vara öppen och omtänksam, utan att behöva bli privat.

Jag är arbetsgivare men jag känner att jag inte uppmuntrar mina anställdas sätt lika mycket som jag vill och lika mycket som det skulle behövas! Jag som ledare skulle vilja utveckla arbeta mer på mina medarbetares arbetssätt och våra metoder i vårt arbete. Jag tycker där har jag en del kvar att utvecklas att jobba och prova med nya sät

Jag har utvidgat min kontaktnät. Jag har gått på värde baserat ledarskap. En del av pengarna har gått till andra utbildning och språkkurser.